De vakantie aanbieders van Nederland op een rijtje!

In Nederland zijn er heel wat reisorganisaties waarmee je heel goedkoop op vakantie kunt. Het vinden van deze goedkope vakanties, dat is de kunst. Ik heb een klein algemeen overzichtje gemaakt met reisorganisaties waar je zeker even een kijkje moet nemen wanneer je een goedkope vakantie zoekt!

Goedkope zonvakanties

Zie jij jezelf al op dat parel witte strand liggen met een koude cocktail in je hand? Er zijn heel wat organisaties die zonvakanties aanbieden. Om er zeker van te zijn dat je de goedkoopste optie vindt help ik je een handje op weg. 

Sunweb 

Sunweb staat natuurlijk bekend om de reclames met Harry de reisleider en tegenwoordig om de mooie reclame met het liedje ” follow the sun” op de achtergrond. Subweb heeft een heel breed aanbod op het gebied van zonvakanties. Subweb heeft tegenwoordige speciale categorieën zoals ” Uniek & Authentiek” en ”Bijzondere belevenissen”. Hiermee onderscheidt Sunweb zich van de andere grote organisaties. De prijzen van Sunweb blijven me soms verbazen!

  

Corendon

Corendon is begonnen als dé Turkije specialist. Tegenwoordig biedt Corendon bijna alle populaire bestemming in zowel Europa als daarbuiten aan. Corendon heeft een aantal eigen vliegtuigen wat ervoor zorgt dat zij regelmatig hele goede lastminutes hebben!

 

Tui

Misschien wel de grootste en bekendste reisorganisatie van Nederland: Tui. Misschien herken je de Tui smile nog van het oude merk Holland International en Arke. Deze zijn vorig jaar namelijk overgaan naar de naam Tui. Tui is onderdeel van ” The World of Tui” en beschikt over meerde vliegtuigen (ook dreamliners). Tui biedt reizen aan naar bijna alle populaire bestemmingen in zowel binnen als buitenland.

Daily Dream Deal

Neckermann

Neckermann is onderdeel van het grote bedrijf Thomas Cook. Neckermann beschikt over enkele eigen vliegtuigen en biedt reizen aan naar alle populaire bestemmingen zowel binnen als buiten Europa.
Bekijk de website van Neckermann

Vakantiediscounter

Vakantiediscounter is een echte koning als het gaat om lastminute vakanties. Vakantiediscounter garandeert een laagste prijs en biedt bestemmingen overal ter wereld aan. De gebruiksvriendelijke site helpt je eenvoudig jou perfecte vakantie te vinden! 

 

Jongeren vakanties

Op het gebied van jongerenreizen (in de zomer) zijn er 3 grote reisorganisaties die alle 3 stiekem wel een beetje op elkaar lijken:

GOfun

GOfun is onderdeel van Corendon en heeft Bizzey weten te strikken om deze zomer hun feestbestemmingen helemaal op z’n kop te zetten. GOfun biedt alle grote partybestemmingen aan in Europa.
Bekijk site van GOfun

GOGO

GOGO is misschien wel de bekendste en grootste van de 3. GOGO valt onder de zelfde organisatie als Sunweb en staat tevens ook bekend om Totally Summer. GOGO heeft speciaal voor haar gasten diverse artiesten gefixt zoals StukTV en Jonna fraser. GOGO biedt zowel de grote (Albu, Mallorca ect. als de minder grote (Rhodos en Malta) partybestemmingen in Europa aan.

Beachmasters

Beachmasters is een beetje het kleine zusje van GOGO, ze vallen namelijk onder dezelfde organisatie. Beachmasters onderscheidt zich van de andere 2 door het aanbieden van surf reizen naar Spanje en Frankrijk, heel tof! Beachmasters biedt net als GOGO zowel de grote als de wat kleinere partybestemmingen aan.

Beachmasters Budget Bestemmingen

Ik ben Sebastiaan, toerist in opleiding en gek op reizen. Daarom deel ik al mijn verhalen via dit blog en laat ik je zien hoe je zo goedkoop mogelijk op vakantie kunt!

Geef een reactie