Wie ben ik?

Hi, tof dat je er bent!

Reizen, wie houdt er nou niet van? Ik wel in ieder geval! Het liefst reis ik de hele wereld over en schrijf ik al mijn verhalen op. Ik schrijf ze niet alleen op, ik maak ook heel graag foto’s en video’s. Ik geloof erin dat je door middel van foto’s en video’s mensen bijna hetzelfde kunt laten beleven als jij op dat moment beleeft. Daarom deel ik dit heel graag met je, zodat jij ook kunt beleven wat ik heb beleeft tijdens een van mijn reizen.

In het najaar van 2018 vertrok ik voor 4 maanden naar het schitterende Zuidoost-Azië, waar ik de gekste dingen meemaakt. Na deze reis heb ik besloten om me met justgothere.nl, behalve op de mooie plekjes, meer te focussen op de dingen om het reizen heen. Hoe bewerk je nou het beste foto’s, welke drone gebruik ik, wat houdt me bezig en ga zo maar door!

Vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook, zo houden we beter contact 🙂

Heel veel plezier bij het lezen van mijn blog en onthoudt: Just Go There!

Sebastiaan