Wie ben ik?

Goede vraag. Mijn naam is Sebastiaan, toerist in opleiding en gek op reizen. Ik ben vaak op zoek naar excuses om op reis te gaan en ik moet zeggen dat dat me aardig lukt. Wanneer ik op reis ga zijn mijn camera en ik onafscheidelijk (tot ergernis van mijn medereizigers), ik wil namelijk alles  delen met iedereen om zo te laten zien hoe mooi het is om te reizen. Ook heb ik een zwakte voor goedkope tickets, wanneer ik goedkope tickets zie is de kans groot dat ik ze ook gewoon boek.

Wanneer het school/studie jaar voorbij is begint net als voor iedereen ook voor mij de mooiste tijd van het jaar: De zomervakantie! Echt vakantie heb ik alleen niet.. Ik ben namelijk reisleider bij het mega toffe bedrijf: GOfun. Dit houdt in dat ik in de zomer op een mooie party bestemming in Europa ben en daar ongelooflijk veel meemaak. Op dit blog zal ik het hier vaker over hebben. Mensen vragen vaak waarom ik voor GOfun heb gekozen. Dit is omdat ik vond dat GOfun het beste bij mij paste. Dit betekend dus niet dat ik GOGO en Beachmasters geen goede organisatie vind. Dit zijn namelijk ook prima organisaties met soms hele mooie aanbiedingen.

Toerisme en ik

Zoals ik al zei ben ik een echte toerist in opleiding, ofja ongeveer dan. Ik studeer namelijk aan de NHTV in Breda. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik ook toerisme gestudeerd op MBO niveau. Op deze opleiding heb ik al heel wat toffe dingen meegemaakt en inkijkjes gekregen in de wereld van het toerisme.

Een lijstje toerisme en ik tot nu toe:
– Stage bij Tui Nederland als reisleider op Kreta
– Stage bij Travelhome campervakanties (marketing afdeling)
– Reiswerk topclass op Curaçao
– Reisleider bij GOfun jongerenvakanties in Albufeira
– Acceept projectweek in Huesca (Spanje)

Just go there

Eind 2016 heb ik Justgothere.nl aangemaakt om alles wat ik meemaak te delen met iedereen die het maar wilt lezen. Ook deel ik mijn zoektocht naar goedkope vliegtickets, toffe reisjes en dingen die je nodig hebt tijdens je reis. En nee, ik ben absoluut geen wannabe Ticketspy, hier heb ik de tijd namelijk echt niet voor. Wel probeer ik je te laten zien hoe je deze vakanties vindt en zal ik aanbiedingen die echt te héél aantrekkelijk zijn met je delen!

Heb je tips of wil je in contact komen? Vul dan onderstaand formulier even in of mail naar sebastiaan@justgothere.nl